Trixie voerautomaten

Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen, een voerautomaat voor je hond. Sommige mensen vragen zich dan af: "Is dit niet té luxe voor mijn hond?" In dit blog gaan we je het tegendeel bewijzen! Of je nou op je werk zit, op bezoek bent bij vrienden of familie of gewoon een lekker dagje weg bent, er zijn nou eenmaal veel situaties waarin jij niet elke seconde van de dag je hond een maaltijd kan geven.  

Voor al deze bovenstaande situaties waarin jij van huis bent zijn de Trixie Voerautomaten een geweldige oplossing om jouw vrolijke viervoeter alsnog van zijn heerlijke maaltijden te voorzien. De voerautomaten komen in allerlei verschillende vormen en maten.

Zo is er onder andere de Trixie Voerautomaat TX9, deze komt in het wit en heeft een inhoud van 2,8 liter. Dit handige snufje is gemaakt van stevig kunststof. Het apparaat bevat een heuse programmeringsfunctie waarbij je kunt kiezen voor het aanbieden van één tot zes maaltijden per dag. Je kunt ook nog eens per maaltijd aangeven hoeveel voer jouw hond precies nodig heeft. Het instellen van dit alles doe je aan de hand van een touch-display. Wij horen je al denken: wat als mijn hond dit per ongeluk aanraakt terwijl ik weg ben? Ook daar is over nagedacht! Het touch-display kan namelijk geblokkeerd worden als jij van huis gaat, zodat jouw hond dit niet stiekem kan ontregelen. 

Het kan echter nog moderner! En wel in de vorm van de Trixie Voerautomaat TX9 Smart. Ook deze komt in het wit en heeft een inhoud van maar liefst 2,8 liter. Wat deze voerautomaat zo uniek maakt, is dat hij de nieuwste technologie bevat. Hij is namelijk te besturen met een app en bevat zelfs een camera, microfoon en bewegingsdetector. Via de app kun je maximaal zes maaltijden per dag programmeren. Voor elke maaltijd kun je tussen de één en acht porties van twaalf milliliter per keer vastleggen, zodat je nauwkeurig kunt bepalen hoeveel voer jouw hond op gezette tijden van de dag kan krijgen. Heb jij een grote hond en heeft hij of zij wat meer voedsel nodig?

Dan is er ook nog de Trixie Voerautomaat TX8 Smart. Wederom in het wit, maar deze keer met een inhoud van maar liefst 4,3 liter! Je kunt hiermee voor elke maaltijd tussen de één en tien porties van 24 milliliter vastleggen, ook deze is bedienbaar met een app! Om zeker te weten dat jij jouw hond veilig thuis achterlaat zijn beide automaten voorzien van een geïntegreerde camera met groothoeklens, infraroodzicht en bewegingsdetector. Op elk moment worden er foto- en video-opnamen gemaakt en er is zelfs een video-livestream mogelijk! 

Ook voor natvoer is er een geschikte oplossing. Namelijk de Trixie TX4+1 Automatische Voerdispenser. Deze voerautomaat is goed voor zo’n vier à vijf maaltijden per dag van zo ongeveer 0,24 liter. Zoals benoemd is deze automaat niet alleen voor droog voedsel maar zelfs ook voor nat voedsel! Deze moderne voerdispenser is voorzien van een draaimechanisme. Hierdoor komt steeds één van de vijf beschikbare vakken van de dispenser open te liggen. Met de inhoud van elk vak kun jij jouw hond steeds opnieuw verrassen. Zo komt je maatje niks tekort en kun je hem met een gerust hart een dagje alleen laten!

Kortom genoeg keuze, en genoeg redenen om voor een voerautomaat te gaan! Bekijk ze hier allemaal: Alle voerautomaten

Je hond voeren wanneer je niet thuis bentMijn hond voerenTrixie voerautomatenVoerautomaat voor mijn hond

Producten genoemd in deze blogs

Professionele Waterblazer 2200W - Doodle-essentials.nlProfessionele Waterblazer 2200W - Doodle-essentials.nl
Doodle-essentials Professionele Waterblazer 2200W
Sale prijs€134,99 Normale prijs€149,99
Uitverkocht